Yoga stylen

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga ook wel Flow- of Power yoga genoemd, valt onder Yang yoga. Dit zijn dynamische lessen waarbij het eigen lichaam wordt gebruikt om kracht op te bouwen. Er is genoeg ruimte voor strekking van de spieren. Muziek speelt altijd een rol in de Vinyasa lessen, deze zorgt er samen met de ademhaling voor dat je in een ‘’flow’’ raakt.

Yin yoga

Yin is de tegen pool van Yang. Waar Yang yoga dynamisch en krachtig is, zijn we bij Yin yoga stil en meditatief. Deze vorm van yoga is gebaseerd op chinese geneeswijzen werkt diep in op de facia (bindweefsel) en helpt blokades van prana (meridianen) weer vloeien. Dit alles door posities langer vast te houden.

Yin Yang yoga

Deze les brengt je helemaal in balans door de ideale combinatie van fysiek actief bezig zijn en totale ontspanning van lichaam en geest.

yoga als therapie

Dit zijn privé sessies waarbij gebruik gemaakt wordt van yoga, meditatie, coaching gesprekken en een beetje huiswerk. In overleg beslissen we hoeveel lessen je nodig. Vaak hebben leerlingen al baat bij 2 sessies die in de veilige omgeving van je eigen huis plaats vinden. Yoga als therapie kan een uitstekende toevoeging zijn aan het revalidatie proces van onder andere Burn-out, Whiplash, rug, nek, schouder klachten.

Park yoga

Deze zomer is het thema Yin&Yang. De les wordt elke week aangepast aan de vibe, de temperatuur en jou Persoonlijke stemming. Geen Yin zonder Yang en geen ontspanning zonder inspanning.
Jouw zondag volledig in balans door yoga in de buitenlucht.