Basis cursus yin yang yoga

Deze cursus is een perfecte opstap naar het creëren van jou eigen yoga practice.

Voor wie en waarom deze cursus:
-De drempel naar een les in een yoga studio voelt soms hoog. Deze cursus maakt je klaar om een reguliere les te volgen in elke willekeurige yoga studio ter wereld.
-Er zijn veel yogi’s die liever thuis in de veilige omgeving van hun eigen huis online lessen volgen. Toch kan je de behoefte hebben aan meer live coaching ter aanvulling van wat je al geleerd hebt.
-Wil je je eigen practice creëren thuis alleen op de mat. Na deze cursus kun je gemakkelijk zonder begeleiding freestylen op je mat.
-Ook als je al jaren yoga beoefent geeft deze cursus je meer verdieping. Na de cursus weet je veel meer over de  filosofie en theorie achter yoga.

In 5 lessen wordt je klaar gestoomd voor jou yoga doel en ben je  fysiek en metaal een prachtige ervaring rijker.

Let’s do This!!!!!
Deze cursus is gemaakt voor jou.

Wat houd de basis cursus in:
De cursus is opgebouwd uit 5 lessen met een klein beetje huiswerk. Je leert hierdoor de basistechnieken van veel voorkomende houdingen.
Yoga is veel meer dan alleen het fysieke deel.  We besteden daarom in de deze cursus ook tijd aan de filosofie, geschiedenis, meditatie, adem, energie, en het verschil in yoga-stylen.

De basis cursus start op Zondag 27 mei 2018 van 10:30 uur tot 11:45 bij Spotlight, Scharlo 1, Alkmaar

De groep is klein zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en er een veilige leer omgeving gecreëerd kan worden. Hierdoor zijn er beperkt aantal plekken beschikbaar.
Verzeker jezelf daarom van een plek en meld je nu aan.

De  cursus kost in  € 54.95

Zorg voor een outfit waar je lekker in kunt bewegen, yoga doen we op blote voeten.  Je hoeft verder niets mee te nemen. Er zijn matten, props en dekens aanwezig.

Data van de beginners cursus:
27 mei
3 juni
10 juni
17 juni
24 juni